Over ons

Pand APK Oldenzaal

APK Oldenzaal wordt geleid door Marcel Withag. Al op jonge leeftijd was hij vaak bij zijn vader in de werkplaats te vinden om samen aan auto’s te sleutelen. Na zijn opleiding is hij begonnen als bedrijfswagenmonteur, in ruim 29 jaar tijd heeft hij veel ervaring opgedaan zowel in de werkplaats als bij pechgevallen onderweg. Door de jaren heen heeft hij verschillende diploma‚Äôs behaald. Zoals het diploma 1e bedrijfswagenmonteur, keurmeester APK 1 (boven 3500 Kg) en APK 2 (tot 3500Kg).

In 2015 is Marcel een eigen APK keurstation begonnen omdat hij zag dat er in de regio een gebrek was aan een onafhankelijk APK keurstation. Marcel wil niet alleen als monteur met klanten in contact komen, maar hij wil ook de klant een open en eerlijk advies geven.

Marcel levert kwaliteit tegen scherpe tarieven. APK Oldenzaal is laagdrempelig toegankelijk en biedt hoogwaardige en een snelle service. De ruime werkplaats is uitgerust met moderne apparatuur zoals een APK keurstraat, 5 ton brug met 3 ton brugkrik. Met deze apparatuur kan hij van de kleinste Smart tot de grootste camper/bestelwagen tot 3500 KG (voor rijbewijs B) onderhouden.