Over ons

APK Oldenzaal wordt geleid door Marcel Withag uit Oldenzaal. Al op jonge leeftijd sleutelde hij samen met zijn vader aan auto,s. Ook liep hij als kleine jongen vroeger bij zijn vader in de werkplaats. Na zijn opleiding is hij begonnen als monteur voor bedrijfswagens, in ruim 29 jaar tijd heeft hij veel ervaring opgedaan en verschillende diploma’s gehaald. Zoals het diploma keurmeester APK 1 (boven 3500 Kg) en APK 2 (tot 3500Kg)

Al enige jaren speelde hij met de gedachte om een eigen APK keurstation te beginnen omdat hij zag dat er in de regio een gebrek was aan een onafhankelijk APK keurstation. Marcel wil niet alleen als monteur met klanten in contact komen, maar hij wil ook de klant een open en eerlijk advies geven.

Marcel levert kwaliteit tegen scherpe tarieven. APK Oldenzaal is laagdrempelig toegankelijk en biedt hoogwaardige en als het maar even kan snelle service onder het motto ‘klaar terwijl u wacht’. De ruime hal is uitgerust met moderne apparatuur zoals nieuwe APK keurstraat, 5 ton brug met 3 ton brugkrik. Met deze apparatuur kan hij van de kleinste Smart tot de grootste camper/bestelwagen tot 3500 kg( voor rijbewijs B) onderhouden. Als extra diensten biedt APK Oldenzaal een bandenservice. APK Oldenzaal koopt of verkoopt geen auto’s, maar kan wel advies geven en bemiddelen.